• Terugblik op nieuwjaarsreceptie

19 januari 2022

Op 5 januari was onze digitale nieuwjaarsreceptie. Ruim 600 mensen bekeken de video.

• Meer leren over plaatselijke politiek tijdens cursus

18 januari 2022

Hebt u belangstelling voor de plaatselijke politiek? Wilt u weten hoe u invloed kunt hebben op besluiten van de gemeente? Denkt u erover na om zelf de plaatselijke politiek in te gaan? Meld u dan aan voor de cursus Actief in de politiek.

• Coronamaatregelen iets soepeler

17 januari 2022

Het kabinet heeft besloten dat winkels, sportclubs, muziekscholen en contactberoepen zoals kappers weer open kunnen. Omdat het aantal besmettingen met de omikronvariant snel stijgt is het nodig om andere locaties zoals horeca en bioscopen dicht te houden.

• Nieuwe wet voor inburgering

04 januari 2022

Op 1 januari 2022 is de nieuwe Wet Inburgering ingegaan. Deze wet is ervoor bedoeld dat inburgeraars snel en volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij.

• U bent welkom bij onze online nieuwjaarsreceptie

30 december 2021

De online nieuwjaarsreceptie van de gemeente is op woensdag 5 januari van 19:30 tot 21:30 uur op YouTube.