Nieuws RSS icoon

• Verkeersdrukte verwacht door werk aan Wantijbrug

14 januari 2020

De Wantijbrug in de N3 (de randweg van Dordrecht) is vanaf zondag 19 januari tot en met vrijdag 3 april 2020 volledig afgesloten voor auto’s, motorfietsen en vrachtwagens. Rijkswaterstaat gaat de brug renoveren.

• Op pad met de Wijkhopper

14 januari 2020

Vanaf 20 januari 2020 rijdt de Wijkhopper in Alblasserdam. De Wijkhopper is een veilig, comfortabel en elektrisch voertuig voor korte ritten in het dorp.

• Alblasserdam tekent voor schone lucht

13 januari 2020

Samen met 36 andere gemeenten en negen provincies tekende Alblasserdam op maandag 13 januari 2020 het Schone Lucht Akkoord met minister Van Veldhoven (Milieu en Wonen). Wethouder Arjan Kraijo, die namens Alblasserdam zijn handtekening zette, is blij met de nieuwe landelijke afspraken.

• Burgemeester geeft in filmpje rondleiding door gemeentehuis

08 januari 2020

Woensdagavond 8 januari was de drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst in Alblasserdam.

• Vuurwerkschade jaarwisseling blijft beperkt

08 januari 2020

De positief ingestoken vuurwerkcampagne waarbij de samenleving nauw betrokken was, heeft in grote mate geleid tot een feestelijk verloop van de jaarwisseling, zonder incidenten. Er is helaas wel schade te betreuren. Tot nu toe zijn er 20 vastgestelde schades. Het schadebedrag tot op heden is € 8250,--.