Nieuws RSS icoon

 • Begroting 2020: Seinen op groei

  18 oktober 2019

  Alblasserdam kan in 2020 tot en met 2023 een vangnet blijven bieden voor de meest kwetsbaren in de samenleving én blijven investeren in het dorp. We zetten de eigen spaarpot in en laten de woonlasten voor inwoners de komende jaren beperkt stijgen om een financieel gezond huishoudboekje te waarborgen.

 • Praat mee en teken mee voor 'Veilig samen-leven in Alblasserdam'

  11 oktober 2019

  In Alblasserdam moet iedereen zich veilig voelen om zichzelf te kunnen zijn ongeacht geaardheid, geloof en/of levensovertuiging. Dat is de kern van de uitnodiging aan alle Alblasserdammers die een werkgroep van raadsleden en bestuurders heeft opgesteld.

 • Inleveren loont tijdens Nationale Recycleweek

  14 oktober 2019

  Wat als de elektrische tandenborstel kapotgaat of de kruimeldief ermee stopt? Berg deze kapotte apparaten niet op in een doos of in een lade, maar lever ze in.

 • Fietspad op Kerkweg tijdelijk afgesloten

  07 oktober 2019

  Het fietspad op de Kerkweg bij de Kortlandse Molen is tijdelijk afgesloten tot 1 november. Dit heeft te maken met werkzaamheden die Waterschap Rivierenland uitvoert.

 • Inloopavond nieuwbouw De Twijn

  02 oktober 2019

  Op donderdagavond 10 oktober bent u welkom bij een inloopavond over de plannen voor de nieuwbouw van het Integraal Kindcentrum De Twijn.

 • Opnieuw Aziatische tijgermug aangetroffen

  24 september 2019

  In de omgeving van de Eksterstraat is opnieuw een Aziatische tijgermug (Aedes albopictus) aangetroffen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) plaatst daarom meer muggenvallen en laat rioolputten en waterpoeltjes nakijken op de aanwezigheid van larven. Als dat nodig is, worden broedplaatsen verwijderd of behandeld met een middel dat de larven doodt.