Oproep deelname Kunstroute Alblasserdam 2024

Na het grote succes van de kunst- en cultuurweek van vorig jaar gaat het Cultureel Netwerk Alblasserdam in samenwerking met de gemeente Alblasserdam en het ParticiPand op 5 oktober 2024 weer een Kunstroute organiseren. Tijdens deze route zullen er open ateliers zijn, en in de Rederij, het ParticiPand en Landvast en mogelijk op andere locaties zullen er diverse exposities en activiteiten zijn.

Vanuit het cultureel netwerk zijn er al een aantal partijen benaderd die zullen meedoen aan de kunstroute, maar we hopen natuurlijk op een zo groot mogelijk aanbod. Wat zou het leuk zijn om alle Alblasserdammers en andere geïnteresseerden te laten zien wat voor moois we in Alblasserdam in huis hebben!

Daarom doen we een oproep aan alle kunstenaars, ambachtslieden, mensen met thuisateliers, en alle anderen die op het gebied van kunst iets kunnen aanbieden om op zaterdag 5 oktober van 10.00-16.00 mee te doen aan de kunstroute. Deelname aan de kunstroute is gratis. Maakt u beelden, literatuur, gedichten, muziek & dans of bent u op een andere manier creatief op een professionele of hobbymatige manier, meldt u dan aan! Als u wel wilt meedoen maar geen locatie beschikbaar heeft, kunnen we met u meedenken voor een geschikte locatie.

Aanmelden voor de kunstweek kan tot 14 augustus bij Jasmijn Koutstaal via jl.koutstaal@alblasserdam.nl. Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een mail met welke gegevens we van u vragen voor het programmaboekje.