Beweeg en sport voor het goede doel

In de aanloop naar de zomer wil ik graag het belang van sporten onderstrepen. Nu de dagen langer worden en de zon vaker schijnt, is dit het perfecte moment om actief te worden en van de buitenlucht te genieten. En niet te vergeten: te werken aan je gezondheid.

Gezonde levensstijl

Beweging is belangrijk voor de gezondheid. Een gezonde levensstijl draagt eraan bij dat je lekkerder in je vel zit en dat kinderen beter kunnen leren. Alblasserdam biedt veel mogelijkheden om actief te zijn: wandelen, fietsen, sporten in het Lammetjeswiel. Of wat denkt u van sporten bij één van de vele verenigingen of sportaanbieders?

Kom ook in beweging!

Als wethouder sport heb ik het voorrecht om te midden van enthousiaste bestuurders en toegewijde medewerkers van talloze sportverenigingen in ons bruisende dorp te staan. Het college vindt het belangrijk om inwoners te stimuleren om te bewegen. De komende periode besteden we daarom aandacht aan sportaanbieders in het gemeentenieuws. Misschien spreekt een vereniging of sport u aan of lijkt het iets voor uw kind. Maak dan gebruik van de proefles die vaak aangeboden wordt!

Sporten voor Stichting KiKa

Veel mensen sporten voor hun gezondheid. Maar ook veel mensen strijden voor hun gezondheid. Zij zijn ziek en kunnen niet of minder bewegen. De leden van Fit-Everywhere uit Alblasserdam gaan op zaterdag 13 april 2024 sporten voor het goede doel Stichting KiKa. KiKa zet zich in voor een toekomst zonder kanker voor kinderen. Fit-Everywhere organiseert deze actie ter ere van hun vijfjarig bestaan. Laten we de sporters ondersteunen die zich inzetten voor een fantastisch resultaat.  Kom en moedig hen aan! Van 7.00 tot 19.00 uur sporten zij op de parkeerplaats van cultureel centrum Landvast.

U kunt ter plaatse een donatie doen en genieten van een door Landvast gesponsord kopje koffie. Rond 19.00 uur zal het eindresultaat bekend worden gemaakt met een cheque die ik persoonlijk overhandig aan een vertegenwoordiger van Stichting KiKa. Ik hoop u daar in groten getale te zien!

Freek de Gier

Wethouder

Wethouder Freek de Gier