Winkeliers- en ondernemersverenigingen

De gemeente Alblasserdam heeft regelmatig overleg met de verenigingen en vertegenwoordigers van de verschillende bedrijventerreinen.

Wilt u in contact komen met collega-ondernemers? Bijvoorbeeld om te netwerken of om samen afspraken te maken over veiligheid? Dan kunt u zich aansluiten bij een ondernemers-/winkeliersvereniging. In Alblasserdam zijn de volgende ondernemers- en winkeliersverenigingen actief:

OV de Noord

De vier industriegebieden uit Alblasserdam: Nieuwland Parc, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard werken samen onder de naam Ondernemersvereniging de Noord. Groei door samenwerking is het thema van de Ondernemersvereniging. Meer informatie vindt u op de website van OV de Noord.

Ondernemers Kring Alblasserdam

De Ondernemers Kring Alblasserdam (OKA) is het businessplatform voor Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de westelijke zijde van Graafstroom. Meer informatie vindt u op de website van Ondernemers Kring Alblasserdam.

Winkeliersvereniging Makado

Makado is met 33 winkels en verschillende restaurants hét leukste winkelcentrum van Alblasserdam. Meer informatie vindt u op de website van Winkeliersvereniging Makado.

Winkel- en bedrijvencentrum Dam-Plantageweg

Een winkelgebied met een rijke historie waar veel van de betere speciaalzaken zijn gevestigd. Contact opnemen met de ondernemersvereniging kan via Gert-Jan van Dommelen (voorzitter) via gj@vlotdamesmode.nl.

Winkeliersvereniging Scheldeplein

De winkelstrip is gevestigd aan het Scheldeplein, een van de twee 'huiskamers' van Alblasserdam. Contact opnemen kan via Arjan van Es (voorzitter) via vanes.alblasserdam@coop.nl.