Gratis energiescan inclusief een jaar lang begeleiding

De gemeente Alblasserdam wil energiebesparing stimuleren. We bieden ondernemers daarom een gratis energiescan inclusief een jaar lang begeleiding aan. Deze scans en begeleiding worden uitgevoerd door onafhankelijke adviseurs van Klimaatroute.

Adviseur komt langs

Om de energiescan bij u uit te voeren, komt er een onafhankelijke, gespecialiseerde adviseur van Klimaatroute bij uw winkel of bedrijf langs. De adviseur kijkt onder andere naar verlichting, verwarming en isolatie. De energiescan met hierin haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen, wordt met u doorgenomen. Tevens wordt u een jaar lang begeleid. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening! 

Aanmelden gratis energiescan

Is uw bedrijf gevestigd in gemeente Alblasserdam en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kunt u zich nu aanmelden voor een gratis scan. Stuur om mee te doen nu een mail naar aanmelden@klimaatroute.nl of bel 📞 020 - 700 94 38. Hier kunt u ook terecht voor vragen. Er zijn een beperkt aantal scans beschikbaar en OP=OP! U krijgt bericht als u de scan, ter waarde van enkele honderden euro's, gratis voor uw bedrijf kunt laten uitvoeren.