Nicolette van Middelkoop-Schaper

Nicolette van Middelkoop-Schaper

Welkom! Waarschijnlijk  hebben jullie trouwplannen of gaan jullie het geregistreerd partnerschap aan. Misschien ben ik wel degene die de eer heeft om er op dat bijzondere moment bij te zijn. Mijn naam is Nicolette van Middelkoop-Schaper en als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heb ik een buitengewoon mooie taak als het gaat om het bezegelen van de liefde. Een taak die ik met passie en plezier uitvoer. Wat is er nu mooier dan 2 mensen die van elkaar houden aan elkaar te verbinden?

In aanloop naar jullie huwelijksceremonie/partnerregistratie leren we elkaar in een gesprek goed kennen. Ik luister goed naar jullie wensen en verwachtingen. Zo komen we samen aan de inhoud voor de ceremonie. Welke toon de toespraak heeft, officieel of ongedwongen. Dat bepalen jullie! Met alles wat jullie met mij delen schrijf ik een persoonlijke en originele tekst. Een verhaal dat ik vol energie vertel en waarbij iedereen zich betrokken voelt.

Misschien spreken we elkaar binnenkort en kan ik vertellen wat ik nog meer voor jullie kan betekenen. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Nicolette van Middelkoop-Schaper