Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

Donderdag 28 september organiseert het Regionaal Energieloket samen met de gemeente een informatieavond over zonnepanelen. Tijdens dit webinar (een online bijeenkomst) geven we woningeigenaren uitleg over zonnepanelen. Bewoners kunnen ook vragen stellen aan de experts. Na afloop van de informatiebijeenkomst start een collectieve inkoopactie. Deelname aan het webinar is gratis en geheel vrijblijvend.

Geld besparen

Zonnepanelen zijn een relatief gemakkelijke manier om te besparen op uw energiekosten. Vanaf het moment dat ze zijn aangesloten, leveren ze duurzame, groene stroom op. Dat betekent een lagere energierekening en zo verdienen woningeigenaren de investering in zonnepanelen vanzelf terug. Bovendien leveren ze een bijdrage aan de verduurzaming van ons dorp.

Woningeigenaren die meedoen aan deze actie, worden bovendien extra ontzorgd. Want door gezamenlijk in te kopen, zijn ze verzekerd van goede begeleiding, ervaren monteurs, hoge kwaliteit zonnepanelen en een scherpe prijs.

Meedoen

Het webinar vindt plaats op donderdag 28 september 19.30 – 20.30 uur. Aanmelden kan via dit formulier van het regionaal energieloket. Na aanmelding ontvangt u per mail de digitale vergaderlink. Meer informatie over zonnepanelen en een brochure over de actie zijn te vinden op deze website. Tot slot is het regionaal energieloket op werkdagen te bereiken via 088- 5254110 (lokaal tarief) of vragen@regionaalenergieloket.nl.