Camera-auto maakt foto's in Alblasserdam

Het bedrijf CycloMedia maakt tussen oktober en december 360 graden panoramafoto's in Alblasserdam.

Dit gebeurt namens de gemeente. De camera-auto's van het bedrijf rijden door het dorp om vanaf de openbare weg foto's te maken. Als het weer slecht is, kan CycloMedia besluiten later te starten. Ook kan dan het maken van foto's langer duren.

Gebruik van de foto's

De foto's gebruiken wij voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte. En voor handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Bescherming persoonsgegevens

Ook het kadaster, provincies, waterschappen en politie maken gebruik van de foto's. CycloMedia deelt de foto's onder strenge voorwaarden met deze organisaties. Zij gebruiken ze alleen voor activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Voordat Cyclomedia de foto's beschikbaar stelt aan haar klanten, zullen te herkennen personen en kentekens onherkenbaar worden gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie, vragen, verzoeken tot inzage, rectificatie, wissing en beperking van de verwerking of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel of via privacy@cyclomedia.com.