Energiekrant gratis op te halen in de Rederij

Vorige week is de regionale Energiekrant verschenen. Hierin staan artikelen over bijvoorbeeld energiebesparing, duurzaam vervoer en energiecoaches. De krant ligt vanaf nu in de hal van de Rederij. Daar kan iedereen gratis een exemplaar ophalen. Je kunt hem ook online lezen.

Verspreiding

We willen graag zo veel mogelijk mensen bereiken. Daarom hebben we gekozen om de krant mee te sturen met de Klaroen, het wekelijkse gratis huis-aan-huisblad in Alblasserdam. Helaas is de verspreiding niet helemaal goed gegaan. Daardoor hebben sommige inwoners de Alblasserdamse editie van de Energiekrant niet gekregen. Dat is jammer, want er staat veel informatie in. 

Inspiratie

In de krant staan allerlei verschillende verhalen over energiebesparing en duurzame energie. Bijvoorbeeld hoe sportclubs verduurzamen en zo flink besparen op de energierekening. Maar ook waar woningeigenaren subsidies kunnen aanvragen voor duurzame maatregelen. En hoe woningcorporaties stappen zetten om huizen van het gas af te halen. Kortom, een hoop inspiratie voor iedereen die interesse heeft in duurzame energie. Zo werken we in Alblasserdam samen toe naar een Fit en groen dorp in de polder.

Lees de krant online