Afscheidsbijeenkomst voor wethouders Kraijo en Jongmans

De wethouders Arjan Kraijo en Kees Jongmans keren niet terug in het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Op dinsdag 17 mei nemen wij afscheid van hen tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Rederij van 17.00 tot 19.30 uur. U bent hierbij van harte welkom.

Arjan Kraijo (CDA) heeft zich de afgelopen twee ambtsperiodes (8 jaar) ingezet voor ons dorp als wethouder voor wonen, ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Kees Jongmans (PvdA) trad in december 2020 aan als tijdelijk wethouder, waarna in september 2021 een benoeming tot het einde van de collegeperiode volgde. Hij had de portefeuilles zorg, welzijn en jeugd onder zijn hoede.

Feestelijke bijeenkomst

Het gemeentebestuur heeft veel waardering voor het werk dat deze wethouders hebben verzet voor de samenleving. Daarom is er op dinsdag 17 mei feestelijke bijeenkomst in De Rederij van 17.00 uur tot 19.30 uur. Burgemeester Jaap Paans spreekt de wethouders om 17.45 uur toe. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar bestuurssecretariaat@alblaserdam.nl. Wij hopen u op 17 mei te mogen begroeten.

Uitnodiging afscheid wethouders webformaat