• U bent welkom om afscheid te nemen van Dorien Zandvliet

06 oktober 2021

Na zes jaar neemt wethouder Dorien Zandvliet afscheid. Onze inwoners zijn van harte welkom bij haar afscheidsreceptie op woensdag 13 oktober in cultureel centrum Landvast, Haven 4.

• Collectieve inkoopactie HR++ glas

06 oktober 2021

Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Het is ook goed voor het milieu. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan. Daarom organiseren de gemeente Alblasserdam en het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie HR++ glas.

• Hulp bij coronatoegangsbewijs in De Rederij

06 oktober 2021

Heeft u hulp nodig bij het maken van een digitaal of papieren coronatoegangsbewijs? Kom dan op dinsdag naar De Rederij. De sociaal raadslieden van de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en de vrijwilligers van de bibliotheek staan op die dag klaar om u te helpen.

• Dinsdagavond 12 oktober 2021 geen digitale aanvragen mogelijk

07 oktober 2021

Op dinsdag 12 oktober 2021 tussen ongeveer 17.00 en 21.00 uur kunt u geen digitale aanvragen of meldingen doen op onze website. Dit komt door een update van het systeem. Wilt u hiermee rekening houden door ervoor of erna uw aanvraag of melding te doen?

• Deze week anoniem en zonder gevolgen wapens inleveren

11 oktober 2021

Iedereen kan anoniem wapens inleveren tijdens de Week van de Veiligheid die duurt tot 17 oktober. Gemeente en politie moedigen vooral jongeren en jongvolwassenen aan om dit te doen.