Januari 2019

• App over dreiging van hoog water

31 januari 2019

Met de app #tothier kunt u zien hoeveel water uw huis in stroomt als rivier- of zeedijken breken.

• Groot onderhoud begraafplaats

30 januari 2019

Van 4 februari tot eind april vindt groot onderhoud plaats aan begraafplaats Oude Torenhof in Alblasserdam.

• College: iedereen moet veilig zichzelf kunnen zijn

23 januari 2019

Het college van burgemeester en wethouders van Alblasserdam heeft de gemeenteraad een brief gestuurd waarin een toelichting wordt gegeven op de ophef die is ontstaan naar aanleiding van een twitterbericht van wethouder Peter Verheij over de Nashville-verklaring. In de brief benadrukt het college het fundament dat de Grondwet legt onder onze samenleving.

• Gemeente vrijdag van 16-16.30u beperkt bereikbaar

16 januari 2019

In verband met werkzaamheden aan de glasvezelkabel zijn onze medewerkers vrijdag 18 januari 2019 tussen 16.00 en 16.30 uur telefonisch niet bereikbaar op hun vaste doorkiesnummers.

• Nieuwe website gemeente Alblasserdam

10 januari 2019

Welkom op de nieuwe website van de gemeente Alblasserdam. De site is zo ingericht dat u als inwoner, ondernemer, raadslid of willekeurige bezoeker snel kunt vinden wat u zoekt. Tachtig procent van de informatie die op onze vorige website het meest werd gezocht, komt nu met één muisklik naar voren.