• Inwoners kunnen condoleanceregister tekenen

26 september 2018

Inwoners van Alblasserdam zijn welkom om het condoleanceregister te tekenen voor onze medewerkster die afgelopen zaterdag op tragische wijze om het leven kwam in haar woonplaats Papendrecht.

• Binnenkort ook digitale aanvraag rijbewijs mogelijk

26 september 2018

Met ingang van 15 oktober is het in de gemeente Alblasserdam mogelijk het rijbewijs online aan te vragen.

• Stand van zaken renovatie gemeentehuis

13 september 2018

De selectie van een aannemer voor de renovatie van het gemeentehuis duurt langer dan verwacht.

• Aanvullende maatregelen Havenfestival

13 september 2018

Alblasserdam maakt zich op voor het 28ste havenfestival dat plaatsvindt op vrijdag 14 en zaterdag 15 september. De gemeente en de organisatoren hebben maatregelen genomen om er voor te zorgen dat het als vanouds weer een gezellig en sfeervol samenzijn wordt voor jong en oud.

• Informatieavond over aanleg hoogspanningsleiding

07 september 2018

Netbeheerer TenneT gaat een nieuwe ondergrondse hoogspanningsverbinding aanleggen tussen de hoogspanningsstations Alblasserdam en Dordrecht.