• Nieuwe bushaltes voor snelle buslijn

26 oktober 2018

In opdracht van de provincie Zuid-Holland begint aannemer Verheij Infra op maandag 29 oktober met de vernieuwing van een aantal bushaltes in het dorp.

• Fietspad Oost-Kinderdijk binnenkort in gebruik

23 oktober 2018

Het fietspad langs de Oost-Kinderdijk kan binnenkort in gebruik worden genomen.

• Eerste luchtkwaliteitsmeter uitgereikt

29 december 2018

Met behulp van een luchtkwaliteitsmeter krijgen ruim zestig inwoners van Alblasserdam meer inzicht in de kwaliteit van de lucht in hun huis.

• Speciale auto's maken panoramafoto's

17 oktober 2018

Het bedrijf CycloMedia maakt na half oktober 360 graden panoramafoto's. Gedurende circa twee weken rijden camera-auto's van het bedrijf door het dorp om vanaf de openbare weg foto's te maken.

• Zieke kastanje bij gemeentehuis gekapt

15 oktober 2018

De gemeente heeft vanmorgen (15 oktober) een kastanjeboom naast het gemeentehuis laten kappen omdat deze ziek en onstabiel was.

• Stand van zaken rond renovatie gemeentehuis

12 oktober 2018

Wethouders Peter Verheij en Arjan Kraijo gaven donderdag 11 oktober een toelichting aan de media op de stand van zaken rond de renovatie van het gemeentehuis. Namens de Bibliotheek AanZet, beoogd samenwerkingspartner in het nieuwe gemeentehuis, lichtte adjunct-directeur Chantal Cunnen de overwegingen voor de samenwerking toe.

• Scholieren de natuur in met speciaal paspoort

Alle Alblasserdamse basisschoolleerlingen kregen in de week van 8 oktober op school een natuurpaspoort uitgedeeld.

• Thema-avond over veiligheid en vergunningen

05 oktober 2018

In samenwerking met de brandweer, politie, surveillancedienst Alert en Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) organiseren OV De Noord en de gemeente Alblasserdam donderdag 11 oktober een informatiebijeenkomst over veiligheid en vergunningen.

• Condoleanceregister sluit maandag 8 oktober

05 oktober 2018

Het condoleanceregister voor onze medewerkster die zaterdag 22 september op tragische wijze in Papendrecht om het leven kwam, sluit maandag 8 oktober om 16.00 uur.