• Commissievergadering over gemeentehuis en centrumhart

23 november 2018

De Commissie Grondgebied spreekt op dinsdag 11 december over het voorstel voor het Huis van de Samenleving en de aanpak van het centrumhart.

• Nieuw online bedrijvenplatform

21 november 2018

Op 21 november 2018 is een nieuw online platform gelanceerd waar alle bedrijven in Alblasserdam op staan met een eigen profiel: https://lokale-bedrijven.nl.

• Inloopavond over nieuwbouw naast DOK11

16 november 2018

Wilt u meer weten over de plannen voor een nieuw gebouw naast DOK11? Bezoek dan op donderdag 29 november a.s. de inloopavond waarop wij het voorlopig ontwerp presenteren. De inloopavond is in DOK 11 (aan de Parallelweg 11) en duurt van 19.00 tot 20.30 uur.

• Gemeenteraad stelt begroting 2019 vast

16 november 2018

De gemeenteraad heeft dinsdag 13 november de gemeentelijke begroting voor 2019 vastgesteld.

• Eerste buurten richting aardgasvrij

15 november 2018

Met een duurzame buurtactie gaat de gemeente Alblasserdam vanaf deze maand huiseigenaren in Alblasserdam betrekken bij het verduurzamen van woningen.

• Onderzoek naar lood in bodem

14 november 2018

Door eeuwenlang gebruik zit er op veel plaatsen in Zuid-Holland lood in de bodem. Lood kan negatieve effecten hebben op de gezondheid, vooral bij jonge kinderen tot 6 jaar.

• Dorpsgesprek over ontsluiting en bereikbaarheid

08 november 2018

Het vrachtverkeer in het dorp en de verkeerssituatie op en rondom Dam-Plantageweg zijn twee van de onderwerpen die aan bod komen tijdens een bijeenkomst over de ontsluiting en bereikbaarheid van Alblasserdam.

• Maand van de Mantelzorg

07 november 2018

In Alblasserdam staat de maand november in het teken van de mantelzorg. Een maand waarin gemeente, organisaties en instellingen hun waardering uitspreken naar mantelzorgers in het dorp.

• Verkoop achtergelaten Bulgaarse vrachtwagen

07 november 2018

De gemeente Alblasserdam heeft besloten de vrachtwagen die maanden onafgebroken stond geparkeerd op de locatie Edisonweg ter hoogte van de kruising met de Voltastraat in Alblasserdam te verkopen.

• Informatieavond over renovatie gemeentehuis

02 november 2018

Op donderdag 15 november 2018 vanaf 19.30 uur houdt de gemeente een informatieavond over de renovatie van het gemeentehuis en het Raadhuisplein.

• Scholenmarkt in Landvast

01 november 2018

Groep 8-leerlingen en hun ouders of verzorgers bezochten woensdagavond 31 oktober de scholenmarkt in Landvast.