December 2018

• Kerstbomen en vuurwerkafval inleveren

28 december 2018

Als alle feestelijkheden rondom Kerstmis en Oud en Nieuw achter de rug zijn, is het tijd om het vuurwerkafval en de kerstboom op te ruimen.

• Smogstofzuiger gaat naar nieuwe locatie

28 december 2018

De zogenoemde smogstofzuiger gaat in januari naar een nieuwe locatie op het terrein van Rijkswaterstaat, direct naast de westelijke tunnelmond van de Noordtunnel (de uitgaande tunnelmond richting Hendrik-Ido-Ambacht).

• Groen licht voor Huis van de Samenleving

19 december 2018

De gemeenteraad van Alblasserdam heeft in haar vergadering van 18 december met ruime meerderheid ingestemd met het collegevoorstel om de plannen voor het Huis van de Samenleving voort te zetten.

• U bent welkom bij de Nieuwjaarsbijeenkomst

19 december 2018

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 9 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4.

• Baggeren in park Huis te Kinderdijk

07 december 2018

Op dinsdag 11 december starten we met voorbereidende werkzaamheden voor het baggeren van de watergangen in park Huis te Kinderdijk. Het baggeren neemt circa zes weken in beslag.

• Carbidschieten tijdens jaarwisseling

05 december 2018

De burgemeester heeft besloten om tijdens de jaarwisseling 2018-2019 carbidschieten toe te staan op het grasveld aan de Kabelbaan tegenover de carpoolplaats.